Meistä – CryoStudio

CryoStudio / Meistä – CryoStudio
Varaa aika
Etusivu » Meistä – CryoStudio

CryoStudio palvelee ammattitaitoisesti erilaisissa liikuntaan, palautumiseen tai kuntoutusta vaativiin tilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat erilaiset hoidot hieronnasta kylmähoitoon. Tiloissamme on mahdollista kokeilla uusimpia huippu-urheilijoiden palautumiseen kehitettyjä menetelmiä, kuten NormaTec® -palautushousuja.

Keitä olemme?

Turun keskustassa Rauhankatu 5B:ssä sijaitseva CryoStudio palvelee urheilijoita, aktiivisesti liikkuvia tai ihan vain rentoutumista hakevia asiakkaita asiantuntevasti. Toimitilamme takaavat rentouttavan ja miellyttävän asiakaskokemuksen, jonka lähtökohtana on aina sinun tarpeet ja toiveet. Haluamme, että poistut hoidostamme hymy huulilla sekä lihakset ja keho rentoutuneena. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja kokemukseemme – olemme toimineet huippu-urheilun parissa jo vuosia ja saaneet runsaasti palautetta asiantuntevasta ja hyvästä hoidosta.

Me uskomme, että innovatiiviset keksinnöt ja hyvinvointia edistävä teknologia kuuluu kaikille, eikä vain urheilumaailman eliitille. Siksi tarjoamme huippu-urheilijoidenkin käytössä olevia palveluita kuten huippukylmähoitoa ihan kaikille. Asiakkaihimme kuuluu tietenkin monia lähialueen huippu-urheilijoita, mutta myös iso joukko omaksi ilokseen liikkuvia. Palveluistamme hyötyvät myös kaikki, jotka kärsivät erilaisista lihas- ja hermosto-ongelmista, vaikkapa vaativan työn takia.

Varaa aika täältä

 

CryoStudion hierojat

Olli Lauren - Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Entisenä salibandy pelaajana olen kiinnostunut hyvinvoinnista ja ihmiskehosta. Kokemukseni hierojana ja vahva anatomian tuntemukseni antavat valmiudet auttaa siua palautumaa arjen rasitteista tai vaativista urheilusuorituksista.
Minulla on kokemusta niin ammattiurheilijoiden kuin toimistotyöntekijöiden hoitamisesta. Ymmärrän liikunnnan, liikkumattomuuden sekä stressin vaikutukset, eli käsittelen ihmistä kokonaisuutena.
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterin rekisteröintinumero: 50605614275
Lisää tietoa minusta: Hieroja Lauren
Varaa aika

Nea Koskela - Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Olen Nea Koskela ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi helmikuussa 2020 (TYA). Olen kiinnostunut kehon toimintakyvyn ylläpitämisestä, hyvinvoinnista ja kehonhuollosta.
Käytän vapaa-aikani liikkumiseen ja käsitöiden tekemiseen. Pyrin tekemään jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä hoitosuunnitelman parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterin rekisteröintinumero: 50607533606
Varaa aika

 

CryoStudion palvelut

Meillä voit siis kokea erilaisia hoitomuotoja aina urheilumaailman huipputeknologiasta perinteiseen lihaskäsittelyyn hieronnan avulla. CryoStudion palvelut sopivat monenlaisiin tilanteisiin ja ongelmiin. Palveluihimme kuuluvat:

Hoidot soveltuvat erinomaisesti tehostamaan lihaksiston palautumista vaativan urheilusuorituksen jälkeen. Hieronta sekä kylmähoito voivat lisäksi nopeuttaa erilaisista vammoista palautumista ja valmistaa kehoa tulevaan urheilukauteen tai -suoritukseen. Hoidot eivät kuitenkaan ole suunnattu vain ammattiurheilijoille, vaan palveluista voi hyötyä omaksi ilokseen liikkuvat sekä erilaisista vammoista ja sairauksista kärsivät.

Alla lyhyt esittely eri palveluihin ja niiden hyötyihin:

Hierontapalvelut

CryoStudiolla voidaan toteuttaa niin klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Hieronta soveltuu hyvin moniin eri tarpeisiin, niin palautumiseen, että perinteiseen rentouttavaan tarpeeseen sekä poistamaan erilaisia lihasjännityksiä. Hierontapalveluitamme voivat hyödyntää niin ammattiurheilijat, että ihan erilaisista kivuista tai lihasjäykkyyksistä kärsivät asiakkaat. Hieronta on saatavilla eri kestoisena, tarpeidesi mukaan. Voit lukea hieronnoista lisää sivuiltamme ja älä huoli, mikäli et ole varma kumpi hieronta soveltuisi tarpeisiisi. Teemme aina kartoituksen ennen hierontaa, joten saat taatusti tarvitsemasi avun!

Kylmähoito

CryoStudion Cryo-hoito, eli huippukylmähoito, on todella innovatiivinen keksintö ja sen avulla voidaan laskea kehon tulehdustiloja sekä lievittää erilaisia lihas- ja nivelkipuja. Hoito ei sovellu pelkästään urheileville tai paljon liikkuville, vaan siitä hyötyvät monet erilaisista sairauksista ja vammoista kärsivät. Hoidon avulla voidaan lieventää esimerkiksi erilaisia ihosairauksia, kuten psoriaasia, ja lieventää stressiä.

NormaTec® –palautushousut

Palveluihimme lukeutuu lisäksi innovatiiviset NormaTecin palautushousut. Ilmanpaineen avulla toimivat housut vauhdittavat jalkojen palautumista, parantamalla muun muassa jalkojen verenkiertoa. Housut ovat erinomainen valinta urheilusuorituksen jälkeen, mutta niillä voidaan lieventää myös erilaisia lihas- ja hermojännityksiä tilanteissa, joissa esimerkiksi seisot paljon vaikkapa työsi puolesta.

Ota yhteyttä ja varaa hoidot netistä

Haluamme aina palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti. Siksi voitkin varata hoidot suoraan netistä. Ajanvaraus on helppoa ja voit valita kerralla useamman hoitokerran esimerkiksi kylmähoitoon tai tehdä yksittäisen ajanvarauksen kokeilemaan vaikkapa palautushousuja.

Varaa aika täältä

 

Hyvinvointilahjat ovat lisäksi kovassa huudossa ja siksi tarjoamme myös lahjakortteja kaikkiin palveluihimme. Lahjakortti on oiva keino hemmotella lähimmäistä ja mahdollistaa rakkaan ystävän rentoutuminen!

Jos haluat käydä aktiivisesti hoidoissamme, niin voit myös ostaa sarjakortteja, joilla saat hoidon edullisemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä ja toivottavasti näemme pian palauttavien hoitojen merkeissä: info@cryostudio.fi