Hyvinvointipalvelut yrityksille

Varaa aika
Etusivu » Hyvinvointipalvelut yrityksille

Menestyvät yritykset kiinnittävät huomiota työntekijöidensä hyvinvointiin ja erilaiset yritysten hyvinvointipalvelut ovat tähän loistava mahdollisuus. Hyvinvoiva työntekijä on elintärkeä kilpailuvaltti – kun työntekijät voivat hyvin, myös yrityksesi voi paremmin.

Me CryoStudiolla ymmärrämme kuinka tärkeää hyvinvoiva työyhteisö on ja tarjoamme siksi kattavasti hyvinvointipalveluita yrityksille. Meiltä on mahdollista tilata hierontaa yrityksille niin, että se toteutetaan joko tiloissamme tai voit vastaavasti pyytää hierojan työpaikalle. Hieronta voidaan suorittaa eri pituisena ja hoito rakennetaan tietenkin aina hierottavan työntekijän tarpeiden mukaan. Lisäksi voit tarjota työntekijöille ainutlaatuisen kokemuksen cryo-huippukylmähoitojemme avulla.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää

 

Hierontaa yrityksille - TurkuHieronnan hyödyt yrityksille

CryoStudion yrityshieronta tarjoaa monia hyötyjä yrityksille. Hieronta auttaa:

  • Ylläpitämään työntekijän työkykyä
  • Parantamaan työmotivaatiota ja viihtyvyyttä
  • Vähentämään stressiä
  • Kohentamaan työntekijän fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia

Työterveyslaitoksen tilastojen mukaan  sairauspoissaolot johtuvat eniten tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Työympäristö altistaa kehoa aina erilaisille lihashuolto-ongelmille, olipa kyseessä sitten perinteiset fyysiset ammatit tai eri tavalla kehoa rasittavat niin sanotut toimistoalat.

Hieronnan avulla voidaankin ennaltaehkäistä tehokkaasti esimerkiksi erilaisia niska, hartia- ja alaselkäongelmia sekä tietenkin hoitaa jo esiintyvää kipuilua. Työntekijät jaksavat työssään paremmin, mikä on tietenkin yritykselle hyödyllinen juttu.

Yrityksesi on lisäksi mahdollista parantaa työyhteisön tunnelmaa tarjoamalla hierontaa työntekijöille. Hieronta auttaa laskemaan stressiä ja hieronta on erinomainen tapa kiittää työntekijää hänen panoksestaan. Hyvinvoiva työntekijä on motivoituneempi. Kun näytät työntekijöille, että otat heidän hyvinvointisi tosissasi, kasvatat taatusti myös työntekijän intoa toimia yrityksesi hyväksi yhä enemmän.

Kuinka yrityshieronta tapahtuu käytännössä?

CryoStudion tarjoamat hyvinvointipalvelut yrityksille onnistuvat joko vastaanotollamme tai yrityksesi tiloissa. Yrityskäynneille otetaan mukaan tarvittavat välineet kuten hierontapöytä. Jos haluat hierojan työpaikalle, yrityksesi tulee vain tarjota hierontaan soveltuva tila – neuvotteluhuone tai muu rauhallinen tila soveltuu hierontaan hyvin.

NormaTecin palautushousut parantamaan työntekijöiden hyvinvointia

Voit lisäksi tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden kokeilla NormaTecin innovatiivisia palautushousuja. Housut nopeuttavat verenkiertoa, poistavat kehosta haitallisia kuona-aineita ja niiden avulla voidaan lievittää särkytiloja, laskea jalkojen turvotusta sekä rentouttaa lihaksia.

Voit vuokrata Normatecin housut työpaikallesi hintaan 140 euroa päivältä tai sopimuksen mukaan.

Cryo- ja XCryo-huippukylmähoidot

Työntekijät voivat lievittää erilaisia lihas- ja nivelkipuja huippukylmähoidon avulla. CryoStudio tarjoaa sekä kokovartalon kylmähoitoa cryo-hoidon avulla, että paikallista kylmähoitoa X°Cryon laitteella. Molemmat hoidot onnistuvat tiloissamme, mutta XCryo –laitetta on mahdollisuus kokeilla myös yrityksesi tiloissa. Huippukylmähoito on ainutlaatuinen elämys, jolla on lisäksi hoitava vaikutus kehoon. Kylmähoito laskee tulehdus- ja kiputiloja ja virkistää kehoa hetkessä!

Yrityshieronnan kustannukset

Yrityshieronnan kustannukset on mahdollista jakaa eri tavoin. Hieronta työntekijöille voidaan:

  • Laskuttaa kokonaisuudessaan yritykseltä
  • Jakaa kustannukset yrityksen ja työntekijän kesken
  • Laskuttaa kokonaisuudessaan työntekijältä

Laskutus voidaan räätälöidä aina yrityksesi tarpeitten mukaan ja voimme tehdä tarjouksen yrityksellenne hieronnoista.

Huomioi, että voit lisätä hieronnan yrityksen kuluihin. Työnantajalla on mahdollisuus kustantaa hierontaa verovapaana virkistystoimintana. Tällöin etu tulee järjestää niin, että koko henkilökunnalla on mahdollisuus sitä hyödyntää.

Mikäli sinulla on kysyttävää tarjoamistamme yrityksen hyvinvointipalveluista tai haluat tarjouksen yrityshieronnasta, ota rohkeasti yhteyttä info@cryostudio.fi niin keskustellaan lisää!