Palvelut

Varaa aika
Etusivu » Palvelut

Hieronta - Klassinen hieronta & urheiluhieronta

Hieronnan avulla voidaan vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta, edesauttaa lihasten palautumista sekä vilkastuttaa kudosten uusiutumista. Jos siis paikkoja kolottaa ja kaipaat rentoutumista, kokeile hieronnan hyötyjä CryoStudiolla Turussa!
Lue lisää palveluista: hieronta, klassinen hieronta ja urheiluhieronta
Hieronta: hinnasto
Varaa aika

Cryo-hoito - CRYONiQ -kapseli

Vartaloon kohdistetun huippukylmähoidon hyödyt ovat todella monipuoliset, jonka avulla voidaan hoitaa kehoa hyvin kokonaisvaltaisesti. Voit saada kylmähoidosta apua turvotukseen, kivunlievitykseen, erilaisiin vammoihin ja sairauksiin sekä vähentää hoidon avulla stressiä ja rasitusta tehokkaasti.
Lue lisää palvelusta: cryo-hoito
Cryo-hoito: hinnasto
Varaa aika

X°Cryo-hoito - paikallinen huippukylmähoito

Kylmähoidon hyödyntäminen kivunlievityksessä ja rasitusvammoissa on varsin tunnettu ja tutkittu hoitomuoto. Huippukylmähoito on erityisen suosittua ammattiurheilijoiden lihashuollossa. X°Cryon paikallinen kylmähoitolaite mahdollistaa kylmähoidon hyödyt kuntourheilijallekin edullisesti.
Lue lisää palvelusta: X°Cryo-hoito
X°Cryo-hoito: hinnasto
Varaa aika

NormaTec® - palautushousut

NormaTec® palautushousut ovat ilmanpaineella toimivat kompressiohousut. Niiden avulla jalkojen palautumista voidaan nopeuttaa tehostamalla aineenvaihduntaa. Ne luovat jalkojen lihaksistoon liikehdintää ja painetta, joka tehostaa lihasten luonnollisia liikeratoja ja auttavat kiihdyttämään esim. nesteiden ja maitohappojen poistumista.
Lue lisää palvelusta: NormaTec®
NormaTec®: hinnasto
Varaa aika

Kuppaus - vanha kansanparannuskeino

Kuppaus on vanha ja testattu kansanparannuskeino, jota on hyödynnetty erilaisiin vaivoihin jo tuhansia vuosia. Kuppauksen terveysvaikutukset ovat moninaiset, joita sinun on mahdollista kokeilla Turussa liikkeessämme ammattilaisen hoidossa.
Lue lisää palvelusta: kuppaus
Kuppaus: hinnasto
Varaa aika