X°Cryo Turku – paikallinen huippukylmälaite avuksi kivunlievitykseen

Varaa aika
Etusivu » Palvelut » X°Cryo Turku – paikallinen huippukylmälaite avuksi kivunlievitykseen

X°Cryon paikallinen huippukylmälaite auttaa tehokkaasti niin kivunlievityksessä, että iho-ongelmissa. Suomalaista huipputeknologiaa pääsee kokeilemaan edullisesti CryoStudiolla.

Kylmähoito on ollut suosittu menetelmä lievittämään erilaisia kipuja ja rasitusvammoja jo vuosikymmeniä. Hoitomuotoon löytyy nykyään runsaasti suomalaista huippuosaamista. Pääset kokeilemaan suomalaisten kehittelemää X°Cryon paikallista huippukylmähoitoa Turussa edullisesti toimipisteessämme. Kylmähoito voi auttaa aktiiviurheilijoita tai erilaisista loukkaantumisista tai nivelsairauksista kärsiviä, tarvitsitpa sitten kylmähoitoa polveen, olkapäähän tai muualle.

X°Cryo-hoito hinta:

X°Cryo-hoito: 29€ krt

Sarjakortit – Voit ostaa näitä toimipisteestämme tai verkkokaupastamme.

X°Cryo-hoito 3x – 27€ krt (norm. 87€) 81€
X°Cryo-hoito 5x – 25€ krt (norm. 145€) 125€
X°Cryo-hoito 10x – 23€ krt (norm. 290€) 230€

Varaa aika X°Cryo-hoitoon

 

Mistä X°Cryon kylmähoitolaitteessa on kysymys?

Cryotech Nordicin kehittelemä kylmähoitolaite on maailman ensimmäinen ilman nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia hyödyntävä paikalliskylmähoitolaite. X°Cryon kylmähoitolaite hyödyntää innovatiivista teknologiaa, joka mahdollistaa hoidetun alueen lämpötilan laskemisen sähkökompressori- ja lämmönsiirtotekniikalla. Poiketen siis monista muista kylmähoitolaitteista, X°Cryo ei käytä nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia, vaan se toimii sähköllä. Tämä tekee laitteesta todella turvallisen käyttää ja mahdollistaa kylmähoidon myös kasvoille.

X°Cryo-laiteJatkuvan ilmavirran tilavuuden ja nopeuden hyödyntävä laite mahdollistaa lisäksi huomattavasti suuremmat ilmalämpötilan vaihtelut, jolloin laite on todella tehokas kivunhoidossa. Huippukylmähoidon edut ovat moninkertaiset vaikkapa perinteisiin kylmäpusseihin täi jäähoitoihin verrattuna. Siitäkin huolimatta, laite on todella turvallinen, eikä paleltumien vaaraa ole.

Huippukylmälaite toimii siten, että hoidettavan alueen lämpötila lasketaan nopeasti ja hetkellisesti huomattavasti. Tämä aiheuttaa aivoissa ja hermostoissa termoshokin, joka johtaa siihen, että kehon omat apukeinot kohdennetaan alueelle. Aivot siis lähettävät viestin, että hoidettava alue vaatii tasapainottamista lämpötilan laskusta johtuen, jonka johdosta esimerkiksi tulehdustiloja voidaan laskea kehon omien mekanismien avulla tehokkaasti.

Paikallisen ja kohdennetun kylmähoidon on tutkitusti todettu johtavan muun muassa:

  • Parempaan verenkiertoon aivan kudostasolla
  • Turvotuksen vähenemiseen
  • Pienempiin ihohuokosiin
  • Nopeampaan kollageenin tuotantoon

X°Cryon paikallinen kylmähoito on kohdennettua

X°Cryon kylmähoitolaite on siis paikallinen kylmähoitomuoto. Tämä tarkoittaa tietyn kehon alueen paikallista hoitoa sen sijaan, että hoidettavana olisi koko keho, kuten Cryo-hoidossa. Paikallinen hoito mahdollistaa tehokkaamman avun esimerkiksi kivunlievitykseen. Esimerkiksi olkapään kylmähoito onnistuu nopeammin ja kohdennetusti. Tämä on asiakkaan kannalta mukavampi, nopeampi ja edullisempi tapa.

Varaa aika X°Cryo-hoitoon

 

X°Cryo kylmähoito paikalliseen kipuun

X°Cryon paikallinen huippukylmälaite lievittää kipua

Kylmähoidon hyödyntäminen kivunlievityksessä ja rasitusvammoissa on varsin tunnettu ja tutkittu hoitomuoto. Huippukylmähoito on erityisen suosittua ammattiurheilijoiden lihashuollossa. X°Cryon paikallinen kylmähoitolaite mahdollistaa kylmähoidon hyödyt kuntourheilijallekin edullisesti.

Urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien kohdalla kylmähoito kivunhoidossa on mahdollista verenkierron lisääntymisen sekä tulehdustilaa laskevien vaikutusten ansiosta. Paikallistettu hoito nopeuttaa kehon omaa kykyä laskea tulehdustilaa sekä poistaa nestettä hoidetulta alueelta. Kivunhoito kylmälaitteella perustuu siis luonnollisiin mekanismeihin, eikä kipua vain peitetä lääkehoidolla.

Kylmähoito kipuun ja vammojen hoitoon on tehokasta näistä kolmesta syystä:

  • Vähentää turvotusta – Kylmähoito vaikuttaa turvotusta laskevasti, sillä se laskee kehon histamiinitasoja. Histamiini johtaa tulehdusreaktioon ja sitä vähentämällä turvotus laskee hoidetulla alueella.
  • Vähentää kivun tunnetta analgesian avulla – analgesia eli kiputunnottomuus poistaa voimakkaat tuntoaistimukset hoidetulta alueelta, joten kiputilat vähenevät huomattavasti.
  • Vauhdittaa verenkiertoa – hoidetun alueen lämpötilan laskeminen johtaa verenkierron nopeutumiseen, mikä puolestaan johtaa nesteen poistumiseen alueelta sekä tulehduksen laskemiseen.

X°Cryon paikallinen huippukylmälaite on lisäksi erittäin tehokas esimerkiksi polven tai olkapään kivun hoitoon. Laitteen applikaattorit ovat helppo asettaa juuri näihin vaikeimpiin alueisiin, joten näitä hieman vaikeampia hoitoalueita voidaan käsitellä nopeammin ja tehokkaammin. Kasvojen alueen kivun kylmähoito on puolestaan tehokas keino migreenin ja päänsäryn hoidossa.

Kylmälaitteen hyödyt ovat siis erityisen suuret juuri kivunhoidossa. Jos siis olet toipumassa loukkaantumisesta tai leikkauksesta, voi kylmähoidosta olla suurta apua. Lisäksi kylmähoito auttaa erilaisiin rasitusvammoihin tehokkaasti.

Lievennä paikallista kipua tehokkaasti - Varaa aika X°Cryo-hoitoon

 

X°Cryo-hoito niveliin

Kylmähoito apuna nivelsairauksien hoidossa

Tämän lisäksi kylmähoito voi vähentää erilaisista tulehduksellisista nivelsairauksista kärsivien oireita. Koska kylmähoito vähentää tulehdustilaa, voivat esimerkiksi reuman oireet lieventyä säännöllisen hoidon avulla.

Kylmähoito tulehdukseen perustuu juuri nivelsairauksien osalta hoidettavan alueen nivelten lämpötilan laskuun. Esimerkiksi polven kylmähoito laskee muutaman minuutin hoidon jälkeen ihon lämpötilan lisäksi polven nivelten lämpötilaa. Juuri nivelen lämpötila on suuressa roolissa erilaisissa nivelsairauksissa. Kun nivelten lämpötilaa lasketaan kylmähoidon avulla riittävästi, pystytään hoidetun alueen nivelten lämpötilaa pitämään matalampana jopa useamman tunnin ajan hoidon loputtua.

Näiden lisäksi kylmähoito aktivoi kollageenin tuotantoa, mikä voi lievittää kivun tunnetta, mutta parantaa myös nivelten vointia pitkässä juoksussa. Kollageeni on kehon pääproteiineja ja erityisen tärkeä rustojen, nivelten ja ihon rakenteen osalta. Kylmähoito lisää kollageenin muodostamista, jonka johdosta iho ja rusto ovat elastisempia. Kollageenin määrä hidastaa myös lihaksen ja nivelen heikkenemistä sekä nivelrikkoa. X°Cryon paikallinen huippukylmälaite voi siis olla todella tehokas apu, jos kärsit reumasta tai jostakin muusta tulehduksellisesta nivelsairaudesta.

Hoida nivelsairauksia tehokkaasti - Varaa aika X°Cryo-hoitoon

 

 

Paranna kehon palautumista ja lihasten liikkuvuutta

Kivunhoidon lisäksi X°Cryon paikallinen huippukylmälaite voi säännöllisesti käytettynä olla tehokas apu aktiivisesti urheilua harrastaville. Parantunut verenkierto, tehokas nesteenpoisto, turvotuksen laskeminen ja kollageenin tuotanto nimittäin helpottavat lihaksiston palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Koska verenkierron aktivointi kiihdyttää ravintoaineiden pääsyä kudoksiin sekä vauhdittaa haitallisten kuona-aineiden poistumista hoidetulta alueelta, aktivoituu lihaksiston palautuminen nopeammin. Lisäksi juuri esimerkiksi kollageenin tuotannon ja turvotuksen laskeminen auttavat lihaksen liikkuvuutta. Kylmähoito ei siis ole hyödyllinen vain silloin, kun kehossa on kiputiloja, vaan aina kun lihaksistoa on aktiivisesti harjoitettu.

Paranna palautumista & liikkuvuutta - Varaa aika X°Cryo-hoitoon

 

X-Cryon kylmähoito kasvoille

Kylmähoito kasvoille auttaa iho-ongelmissa – Ei valitettavasti vielä tarjonnassamme

Kylmähoitoa Turussa on lisäksi mahdollista saada myös kasvojen alueelle. Kuten aiemmin mainittua, kylmähoidon on näytetty nopeuttavan ihan kollageenin tuotantoa. Koska hoidettavan alueen verenkierto vilkastuu, sekä tulehdustilat laskevat, on kasvojen kylmähoito todella tehokas muun muassa näiden iho-ongelmien hoidossa:

  • Psoriasis
  • Akne
  • Ruusufinni

Koska kylmähoito laskee turvotusta ja kiihdyttää hoidettavan alueen nesteiden kertymistä voi apua saada myös silmäpusseihin ja muuhun turvotukseen kasvojen alueella. Lisäksi lisääntynyt kollageenituotanto vähentää ihon ryppyisyyttä.

Kasvojen kylmähoito voi auttaa myös migreenistä tai päänsäryistä kärsiviä.

Tule tutustumaan X°Cryon paikalliseen kylmähoitoon Turkuun

Korkealaatuinen kylmähoito Turussa onnistuu meidän tiloissamme. Voit valita X°Cryon paikallisen kylmälaitteen eri mittaisissa hoitokerroissa ja sarjahoitojen avulla voit hyödyntää kylmähoitoa kipuun tai erilaisiin pitkäaikaisiin vaivoihin. Halusitpa siis hoitaa kipeän olkapään kuntoon tai helpottaa lihasten palautumista, kylmähoito voi auttaa sinua saamaan parempia tuloksia nopeammin ja tehokkaammin.

X°Cryon hinta on 29€ / hoitokerta.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja X°Cryon kylmähoidosta: info@cryostudio.fi